top of page

Asfaltwerken in Schotenhof en Berkenrode 

De huidige verkeersluwe periode is ideaal om enkele wegenwerken versneld uit te voeren en zo de hinder te beperken. 

Eind deze maand zal aannemer Hoogmartens in de hierna volgende straten herstellingswerken uitvoeren aan de rijbaan van:

  • Bosnimfdreef

  • Botermelkdijk

  • Frans Reinemundlei

 

Bereikbaarheid van de woningen
Tijdens de werken van 6u30 tot 18u00 is geen verkeer mogelijk of toegestaan in de straat. 

Bewoners dienen tussen deze uren hun wagen te verzetten. Buiten de werkuren van de aannemer kan iedereen steeds zijn woning bereiken en kunnen wagens in de straat geparkeerd worden. Opgelet: u moet vóór 6u30 uw wagen buiten de werfzone parkeren.
Wanneer het nieuwe asfalt aangelegd wordt, zal de aannemer de straat voor enkele dagen afsluiten en duidelijk aangeven wanneer er opnieuw over het asfalt gereden kan worden. 

Gelieve niet over de kleeflaag te wandelen (ook geen dieren) wanneer deze pas werd aangebracht. Deze kleeflaag kan u herkennen aan de lichtbruine kleur en wordt ook duidelijk gesignaleerd door de aannemer. 

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.

Fasering van de werken
De effectieve data waarop gewerkt wordt, zal door de aannemer door middel van een brief meegedeeld worden. Hieronder kan u alvast de richtdata vinden. Opgelet, onvoorziene (weers)omstandigheden en de planning van de aannemer kunnen ervoor zorgen dat de planning wijzigt.
·       23 en 24 april: Er wordt gewerkt in de 'slechte zone' van de Frans Reinemundlei. In de Bosnimfdreef wordt de rijweg verbreed, een fundering gelegd en er worden boordstenen geplaatst. In beide straten is er enkel plaatselijke hinder.
·       27 en 28 april: Alle straten worden gefreesd. De opritten blijven bereikbaar voor en na de werkuren van de aannemer.
·       29 en 30 april: Alle straten worden geasfalteerd. Hierdoor zijn de opritten tijdelijk niet bereikbaar. Gelieve rekening te houden met de signalisatie van de aannemer.

Huisvuil ophaling
De afvalophaling gaat door zoals gepland op uw ophaalkalender.

Contactgegevens aannemer
Gelieve de aannemer enkel in dringende gevallen te contacteren:
Tim Gielen – tim.gielen@hoogmartens.be – 089 81 02 30

bottom of page