EVENEMENTEN

In onze doelstellingen hechten we veel belang aan het samenbrengen van mensen.

Dit doen we via de organisatie voor onze medebewoners van allerlei interessante culturele, sociale en andere activiteiten, zoals de jaarlijkse Algemene Vergadering met Nieuwjaarsreceptie, diverse uitstappen, concerten, voordrachten, wandel- en fietstochten enz .

Zondag 21 januari 2024 - Algemene Ledenvergadering

Zondag 28 januari 2024 - Zeldzaam en onmisbaar. Unieke expo in het MAS.

“Zeldzaam & Onmisbaar” brengt een honderdtal werken uit de Vlaamse Topstukkenlijst samen (https://topstukken.vlaanderen.be/).

Zo’n 35 grote en kleine musea, maar ook kerken, bibliotheken en particuliere verzamelaars geven topstukken uit hun collectie tijdelijk in bruikleen. Normaal moet je heel Vlaanderen doorkruisen om deze parels uit de kunstgeschiedenis te zien en nu komen al deze kunstwerken, manuscripten en artefacten samen in deze unieke expo in het MAS.

Concertreeksen in Schotenhof & Koningshof