EVENEMENTEN

In onze doelstellingen hechten we veel belang aan het samenbrengen van mensen.

Dit doen we via de organisatie voor onze medebewoners van allerlei interessante culturele, sociale en andere activiteiten, zoals de jaarlijkse Algemene Vergadering met Nieuwjaarsreceptie, diverse uitstappen, concerten, voordrachten, wandel- en fietstochten enz .

Zaterdag 24 september 2022  - Algemene Ledenvergadering

Omwille van de veiligheidsmaatregelen tegen coronabesmettingen kon de geplande Algemene Vergadering van januari 2021 en 2022 niet doorgaan. Daarom doen we nu een inhaalbeweging op zaterdag 24 september 2022 om 18 u

Voor de liefhebbers organiseren we nadien een Italiaans Zomerbuffet.

Zondag 2 oktober 2022 - Interbellum architectuur in Koningshof

Architect Erik Block wandelt met ons langs de meest merkwaardige gebouwen in deze wijk, zoals het Hotel de Linde, de atelierwoning Julien Schillemans,  de woning Van Parijs en andere typische Art Deco en modernistische gebouwen van het Interbellum.

Er zijn 2 wandelingen voorzien: om 11.00u en om 14.00u.

Zondag 4 december 2022 om 15 u- Kennismaking met nieuwe KMSKA

Geleid bezoek aan het volledig gerenoveerde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten te Antwerpen.

Zaterdag 17 december 2022 om 20.30 u- Winterborrel

TC GYM