EVENEMENTEN

In onze doelstellingen hechten we veel belang aan het samenbrengen van mensen.

Dit doen we via de organisatie voor onze medebewoners van allerlei interessante culturele, sociale en andere activiteiten, zoals de jaarlijkse Algemene Vergadering met Nieuwjaarsreceptie, diverse uitstappen, concerten, voordrachten, wandel- en fietstochten enz .

We zijn terug

Eindelijk zijn we weer terug! Zo blij dat we die onzalige Corona-tijd achter ons kunnen laten.

We hopen dat jullie met zijn allen gezond en wel zijn gebleven en de voorbije maanden goed zijn doorgekomen. Jullie bestuur is die ganse periode echter niet stil blijven zitten.

Vanop een veilige afstand zijn we immers blijven verder werken voor onze onmiddellijke omgeving.

Nu nemen wij ook de draad van onze socio-culturele activiteiten opnieuw op. We kijken met ongeduld er naar uit om onze aangename contacten te hernieuwen.

Noteer alvast onze eerstvolgende activiteit:

Geleide wandeling in Domein Oude Gracht op dinsdag 16 november 2021.

•    De Oude Gracht is een voormalig kasteeldomein (soms ook domein Bunge genoemd), gelegen aan de Hoogboomse steenweg op het grondgebied van Kapellen en Brasschaat. Wij kunnen dit  450 ha groot domein, erkend als waardevol landschap,  uitzonderlijk bezoeken met gids. Het centrale gedeelte werd aangelegd in Engelse landschapsstijl met onder meer een historisch poloveld als blikvanger. Er staan ook zeldzame boomsoorten. Het gebied speelde tijdens de oorlogen ook een  belangrijke rol als onderdeel van de verdedigingslinie.

•    Afspraak om 13.50u aan het kerkje van Hoogboom aan de Hoogboomse steenweg in Kapellen. Daar is voldoende parkeergelegenheid.​

•    De geleide wandeling door het domein duurt zo’n anderhalf uur.

•    Bijdrage in de onkosten: 5 euro per persoon, ter plaatse te regelen, gelieve gepast geld mee te brengen aub. Zin om mee te gaan? Geef even een seintje naar vereniging.schotenhof@skynet.be.

Herfst-drink op vrijdag 19 november 2021

Gezien de recente cijfers van de toenemende Corona besmettingen hebben wij beslist om de Herfst-drink NIET te laten doorgaan.

Zeg het ook tegen uw vrienden-leden die geen gebruik maken van elektronische communicatiemiddelen.

We hopen de draad samen met u snel weer te kunnen opnemen.

•    Van 20 tot 22 u op het terras van TC Gym, Alice Nahonlei te Schoten

•    Een ideale gelegenheid om mekaar eindelijk weer eens te ontmoeten tussen pot en pint. Niet te missen!

Algemene Vergadering en Nieuwjaarsreceptie 2022

Dit jaar hebben we dit noodgedwongen moeten schrappen wegens Corona.

Begin volgend jaar staan we er weer met een goed gevulde Algemene Vergadering en aansluitend Nieuwjaarsreceptie. Noteer alvast de datum : zondag 16 januari 2022.